Cyclusperikelen

⚡️Een negatief woord met een hele positieve lading. ⚡️

Ongeveer een jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met leven en plannen volgens je cyclus. Geïnfluenceerd door vriendinnetje @smile_it_forward en wel ben ik me er in gaan verdiepen. Wauw! Wat was dat een eyeopener voor mij!

Als ik terugdenk aan mijn dagen als Accountmanager, waarbij ik de ene week al mijn afspraken wilde afzeggen en de andere week me de beste relatiemanager van het bedrijf voelde, dan moet ik nu bijna lachen. Als ik toen deze wijsheid toch eens had…

Het basisprincipe dat je iedere maand (afhankelijk van de lengte van je cyclus) vier fases doormaakt met verschillende eigenschappen, do’s en don’ts heeft me ontzettend veel geleerd over mijn eigen lichaam, mindset en ontwikkeling.

Deze kennis en ervaringen zijn nu dan ook onlosmakelijk verbonden met mijn keuzes als ondernemer én in mijn coaching van ondernemers. 💪🏼 Inmiddels heb ik me het zo eigen gemaakt dat ik zelfs één op één Flowganizing sessies geef over balans, plannen en selfcare op basis van je cyclus. Die kwartjes die ik dan vervolgens zie vallen zijn goud. Daar word ik gelukkig van, in welke fase ik ook zit! 🥰

Dit is ook de reden dat @celinekoks.nl en ik het er vaak over hebben in onze podcast. Deze week staat de aflevering zelfs helemaal in het teken van cyclusperikelen. En vooral ook hoe we die omarmen.

Laat je me weten wat je er van vindt? En luister ook zeker even naar de vraag die we je stellen aan het eind, we zijn erg benieuwd!