Flowganizing Groeiprogramma

 

Mrs.
Organizing

Ben je er klaar voor jouw leven in te richten op jouw voorwaarden? In sync te zijn met je energie, zakelijke doelen en behoeften? Jezelf en je business centraal te zetten, zonder tekort te doen aan je partner, familie of vrienden?

Let’s Flowganize!
Succesvol ondernemen door een strategie die bij jouw energie, wensen en flow past.

In het één op één Flowganizing Groeiprogramma ga ik jou persoonlijk stimuleren je leven en je business vorm te geven zoals jíj dat wilt. Afhankelijk van de lengte van het traject hebben we wekelijkse of maandelijkse één op één afspraken, online calls en natuurlijk follow-up na het traject.

Je krijgt toegang tot ál mijn Flowganizing tools, tips & tricks en kennis.

Het doel? Jouw ondernemerschap zo organiseren dat je in balans blijft, het beste uit jezelf haalt een succesvol bent op jouw voorwaarden.

Ga je mee in de flow?

Jouw Flowganizing Business Coach

Flowganizing basis

 

Voor wie?
Dit programma is voor jou als je ongeveer weet waar je naartoe wil met je leven, je business en tijdsindeling, maar je nog niet weet hoe je dit zo kunt vormgeven, dat je ergens ook nog energie overhoud voor leuke dingen.

Wat?
Dit is de Basiscursus Flowganizing, maar dan één op één. Ik begeleid jou één op één door de verschillende modules.

Iedere week staat een module centraal. Je mag hierbij denken aan zelfkennis, energie, organizing, time-management en balans.

Hoe?
We komen iedere week virtueel bij elkaar voor een één op één afspraak van 60 minuten. Tijdens deze afspraken gaan we aan de slag met het voorbereiden van de opdrachten. Ik geef je sturing, jij stelt alle vragen die in je opkomen.

Is het nog allemaal duidelijk, merk je verandering, moeten we ergens op bijsturen.

Ondertussen mag je me appen, mailen en faxen met alle vragen die in je opkomen.

Investering
Hier kunnen we het lang of kort over hebben, maar ik wil er geen doekjes om winden. Daarom is dit jouw investering: € 899

6 maanden groei-programma

Voor wie?
Dit programma is voor jou als je er achter wil komen hoe je je business wilt vormgeven. Je wilt meer structuur, je talenten optimaal benutten, uitgaan van je eigen kracht en flow.

Wat?
Afhankelijk van jouw doelen, creëer ik een programma op maat vanuit voorafbepaalde thema’s. Dit benadruk ik, omdat het JOUW programma is. Jij bepaalt, ik geef sturing.

Iedere maand staat een thema centraal. Je mag hierbij denken aan zelfkennis, doelen, missie, energie, organizing, time-management, reflectie en balans.

Hoe?
We komen zes maanden lang, iedere maand bij elkaar voor een één op één afspraak van 2 uur. Tijdens deze afspraken gaan we aan de slag met praktische oefeningen, vragen, opdrachten en gaan we ook echt dingen dóen.

Waar?
De locatie kan ook hier weer verschillen. In de natuur, in een coachruimte, virtueel of bij jou thuis. Afhankelijk van het thema en afhankelijk van eventuele overheidsmaatregelen. Natuurlijk weet je voorafgaand aan het traject precies waar je aan toe bent, want we maken de afspraken samen.

Daarnaast hebben we iedere maand een call om de voortgang te peilen. Is het nog allemaal duidelijk, merk je verandering, moeten we bijsturen. Ook hier weer: jij bepaalt.

Ondertussen mag je me bellen, appen, mailen en faxen met alle vragen die in je opkomen.

Investering
Omdat dit programma volledig op maat gemaakt wordt, hangt de investering af van jouw doelen, wensen en groei.

Dit ben ik! Mandy van Rijthoven,
a.k.a. Mrs. Organizing.

Ik had altijd het gevoel perfect te moeten zijn, te moeten voldoen aan andermans verwachtingen en mezelf daarbij volledig weg te cijferen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Alleen dan was ik de moeite waard en was ik gelukkig, dacht ik. En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik zóveel geleerd. Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken. Ruimte voor een succesvol eigen bedrijf, waarin ik als Business Coach al deze kennis en ervaringen mag delen met andere stoere vrouwen!

Ga je ook mee in de flow?

Als je nog twijfelt:

Bedenk dan eens waar de twijfel vandaan komt. Heb je voor jezelf alles al helder? Heb je je hele pad uitgestippeld? Dan is deze cursus inderdaad niet voor jou.

Als ‘nee’ je antwoord is op één van de bovenstaande vragen, dán is de cursus voor jou. Investeer in jezelf, wordt gelukkiger met wat je doet en hoe je het doet.

Mandy heeft me laten zien welke stappen ik kan nemen om meer structuur aan te brengen. Structuur die bij mij past. Ze heeft overzicht geboden en heeft me geholpen met hele praktische tips. Een aanrader!

Charlotte

Grafisch Vormgever, Dots & Lines

De persoonlijke aanpak van Mandy is heel fijn, ze weet waarover ze praat. Ik had geen idee hoe te starten en het was fijn dat Mandy mij op weg kon helpen.

Ingeborg

Zelfstandig Beveiliger

Wat gaan we flowganizen?

Gun jij het jezelf? Om meer balans in je leven te krijgen, zaken op orde te hebben, te leven en ondernemen volgens jouw energie? Gelukkig worden van de dingen die je doet, jezelf niet meer tekort doen en gáán voor die dromen?