Flowganizing online Basisprogramma

Ga jij mee in de flow?

Wil je graag leren hoe je je productiviteit kunt verhogen, wat je kunt doen als het even niet zo leuk meer is, dat ondernemen,  of wanneer het lijkt dat je maar continu bezig bent zonder resultaat?

Je had je toch iets heel anders voorgenomen toen je voor jezelf begon…. vrijheid, alles op jouw voorwaarden, je eigen tijd indelen, gaan als een speer en zou er bakken met energie van krijgen! 

Herken je dit?

Het Flowganizing online Basisprogramma is voor jou als je succesvoller en relaxter wil worden, maar dan wel op JOUW voorwaarden.

Thema’s als Energie, Doelen Stellen, Time-management, Balans en Finance komen aan bod. Maar je leert ook vaker de Pauzeknop in te drukken en meer aan jezelf te denken, voor meer Balans in je leven. Het online basispakket bestaan uit een e-mailcursus, vijf werkboeken, persoonlijke e-mails van mij én mijn Selfcarekalender en Mood Tracker.

Het resultaat?
Je weet na dit programma wat jou écht gelukkig maakt en wanneer je op je productiefst bent, waar je het nu allemaal voor doet. Maar je leert ook hoe je jouw energie op de juiste manier in gaat zetten, hoe je uitgaat van je eigen talenten  en hoe je ervoor zorgt dat je jezelf niet voorbij loopt. Want téveel doen kunnen we allemaal, toch? 

En dus niet: 
Structuur en patronen die je niet gaat volhouden omdat ze niet bij jou passen…

berg kleding

Dit ben ik! Mandy van Rijthoven,
a.k.a. Mrs. Organizing.

Ik had altijd het gevoel perfect te moeten zijn, te moeten voldoen aan andermans verwachtingen en mezelf daarbij volledig weg te cijferen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Alleen dan was ik de moeite waard en was ik gelukkig, dacht ik. En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik zóveel geleerd. Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken. Ruimte voor een succesvol eigen bedrijf, waarin ik al deze ervaringen mag delen met andere stoere vrouwen!

Ga je ook mee in de flow?

Als je nog twijfelt:

Bedenk dan eens waar de twijfel vandaan komt. Heb je voor jezelf alles al helder? Heb je je hele pad uitgestippeld? Dan is deze cursus inderdaad niet voor jou.

Als ‘nee’ je antwoord is op één van de bovenstaande vragen, dán is de cursus voor jou. Investeer in jezelf, wordt gelukkiger met wat je doet en hoe je het doet. En bedenk: wat zou je anders doen met die € 5,- per week?

Wat anderen zeggen:

“Door Mandy heb ik besloten om te werken wanneer ik daar zin in heb en niet strikt om 9.00 uur klaar te zitten! Mijn lichaam thanks you!”

Celine

Online Marketing Expert

Mandy heeft me laten zien welke stappen ik kan nemen om meer structuur aan te brengen. Structuur die bij mij past. Ze bewaart het overzicht en helpt je heel goed op weg met praktische tips. Een aanrader!

Charlotte

Grafisch Vormgever, Dots & Lines