Wil je nu écht ondernemen op jouw voorwaarden?

Ontdek samen met mij en andere ambitieuze, vrouwelijke ondernemers hoe jij in jouw flow komt. Hoe die flow er voor jou uitziet en hoe je die langdurig vast kunt houden.

 

Terwijl iedereen lijkt mee te doen aan de ratrace van méér zichtbaarheid, méér succes, méér meditatie, méér geld en méér doelen, kom ik juist meer en meer tot rust. Stap ik uit die ratrace en zorg ik beter voor mijzelf dan ooit.

“Door Mandy heb ik besloten om te werken wanneer ik daar zin in heb en niet strikt om 9.00 uur klaar te zitten! Mijn lichaam thanks you!”

Celine

Online Marketing Expert

Na deze gratis Masterclass weet jij:

– Wat de Flowganizing-strategie is
– Hoe je leeft en onderneemt op jouw voorwaarden
– Hoe je de pauzeknop indrukt
– Hoe je meer me-time inbouwt
– En hoe je succesvol én ontspannen kunt ondernemen, met een planning en structuur die wél bij jouw leven en energie past.

Enorm veel waarde dus. En niet een kwartier voorstellen, 5 minuten tip& tricks en een half uur mijn aanbod met korting.

Ben jij klaar voor een succesvol 2021 waarin je rust gaat vinden?

 

Dit ben ik! Mandy van Rijthoven,
a.k.a. Mrs. Organizing.

Ik  had altijd gevoel perfect te moeten zijn, te moeten voldoen aan andermans verwachtingen en mezelf daarbij volledig weg te cijferen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Alleen dan was ik de moeite waard en was ik gelukkig, dacht ik. En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik zóveel geleerd. Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken. Ruimte voor een succesvol eigen bedrijf, waarin ik al deze ervaringen mag delen met andere stoere vrouwen!

Ga je ook mee in de flow?

Mandy heeft me laten zien welke stappen ik kan nemen om meer structuur aan te brengen. Structuur die bij mij past. Ze heeft overzicht geboden en heeft me geholpen met hele praktische tips. Een aanrader!

Charlotte

Grafisch Vormgever, Dots & Lines