Ook jij verdient succes op jouw voorwaarden.

Hoe zou het zijn als je zonder schuldgevoel voor jezelf kunt kiezen?

Het is tijd voor jou en jouw dromen, idealen, doelen en groei als ondernemer.

Download hieronder de gratis Selfcarekalender bomvol praktische tips en opdrachten voor meer focus, haalbare doelen en rust in jouw onderneming. 

Dit ben ik! Mandy van Rijthoven,
a.k.a. Mrs. Organizing.

Ik had altijd al het gevoel perfect te moeten zijn, te moeten voldoen aan andermans verwachtingen en mezelf daarbij volledig weg te cijferen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Alleen dan was ik de moeite waard en was ik gelukkig, dacht ik. En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik zóveel geleerd. Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken. Ruimte voor een succesvol eigen bedrijf, waarin ik al deze ervaringen mag delen met andere stoere vrouwen!

Ga je ook mee in de flow?

Volg me op Instagram voor meer tips & tricks en een kijkje in mijn leven:

Door Mandy heb ik geleerd dat kiezen voor mezelf, zorgt voor meer rust en ontspanning én een groeiende onderneming! Ik werk meer vanuit flow en ik maak keuzes voor wat voor mij goed voel in plaats van voor wat ‘zou moeten’.

Celine

Business Coach

Mandy heeft me getriggerd om meer te luisteren naar mijn eigen energie en alleen te werken als dat ook kan en goed voelt.

Anoniem