Alles uit je kast

Maak ruimte voor kleding waar jij je goed in voelt

Kledingkasten zijn vaak een verzameling van allerlei fases in je leven. Zo wordt het al snel een onoverzichtelijke, gedateerde hoop stof.

berg kleding

Wil jij voortaan ook alleen maar kleding in je kast die je iedere dag, het liefst tegelijkertijd, wilt dragen? Ik  haal met jou álles uit je kast om dit mogelijk te maken! We gaan een hele middag aan de slag, waarna je je letterlijk lichter voelt én er meer ruimte komt voor kleding waar jij je goed in voelt. Jij en je kleding verdienen het!

Vul hieronder het formulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Alles uit je kast

Tijdens de sessie met Mandy heb ik veel tips en tricks gekregen over het organiseren van alle spullen die ik wil bewaren, de manier waarop bepaalde spullen bewaard worden, de juiste spullen op de juiste plek. Ik denk dat deze 2.5 uur mij een half jaar aan kopzorgen heeft bespaard. We hebben er nu een kamer bij. Erg tevreden, zou het zeker aanbevelen.

Lysanne H.

Breda

Ik dacht dat ik zelf al best veel had weggegooid maar tijdens de sessies met Mandy bleek dat er nog veel meer weg kon dan ik dacht. Ik ben er erg blij mee! Mandy is heel kordaat, stelt goede vragen en werkt snel en efficiënt. Ook heel fijn dat ze je tijdens het opruimproces in je waarde laat en keuzes echt aan jezelf overlaat. Ik kan Mandy aan iedereen aanraden die aan de slag wil met het opruimen en organiseren!

E.C.

Amsterdam

Voor meer ideeën, tips en een kijkje in mijn leven, volg me via de socials:

Mrs. Professional Organizing
Mandy van Rijthoven
Dreef 97, 4813 EE Breda

+31 (0)6 167 185 99
info@mrs-organizing.nl

© 2021 Mrs. Professional Organizing

Bel mij terug

Volgen

Webdesign door Visual4All