Tarieven

Op deze pagina vind je mijn particuliere aanbod en bijbehorende investering. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, neem vooral contact op als je hierover nog verdere vragen hebt.

Voor zakelijke tarieven en mogelijkheden kun je me hier een bericht sturen.

Gratis

Wil je erachter komen of je met mij aan de slag wil? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek van ca 60 minuten bij jou thuis, kijken we of er een klik is en of ik jou kan helpen.

Online advies

Ben je zelf al aan het opruimen geslagen, maar is het nog niet helemaal naar tevredenheid? Wil je dat een expert met je meedenkt of meekijkt, zonder meteen iemand in huis te halen?

Dan is mijn online opruimadvies wellicht iets voor jou! We bespreken digitaal wat de knelpunten zijn en waarover je graag advies zou willen. Ik geef je praktische tips & tricks waar je meteen mee aan de slag kunt.

Eenmalige investering: €65,00

Vul dit formulier in en ik mail je voor een afspraak.

Opruimcoaching

Is de kennismaking je goed bevallen en wil je met me aan de slag? Dan plannen we een werkafspraak in van gemiddeld drie uur.

Tijdens deze werkafspraak gaan we samen aan de slag met ontspullen en opruimen. Ik geef je adviezen en tips, met als doel dat je blijvend een opgeruimd huis houdt.

Het is van tevoren niet in te schatten hoeveel werkafspraken we nodig zullen hebben, daarom plannen we die per keer in.

Uurtarief opruimcoaching: € 65,00

Inbegrepen zijn:

  • Reistijd tot 30 minuten enkele reis
  • Reiskosten tot 15 kilometer enkele reis vanaf Leidekkerstraat Breda
  • Kleine Organizingmaterialen
  • Donatie spullen (tot ca. twee verhuisdozen per keer)

Miranda na onze eerste werksessie:

Ontzettend bedankt voor gisteren.

Mijn man merkte het ook direct op, hij is er ook heel enthouisiast over. Onze zoon van 5 hebben we ook uitgelegd hoe het werkt met zijn spelletjes en manden. En hij gaat er heel goed en netjes mee om. Hij was ook blij.

Eerste missie is geslaagd!

Miranda

Breda

Ik heb Mandy benaderd om wat orde in ons ‘chaotische’ huishouden met 2 jonge kinderen te scheppen. Ons huis oogde netjes, maar achter (kast)deuren waren er ronduit te veel spullen zonder structuur en een logische plek. Mandy heeft mij/ons heel goed geholpen met ontspullen en organizen. Ze is daadkrachtig, vriendelijk en kijkt heel goed wat voor jou werkt en bij jouw situatie past zodat je het ook in de toekomst zelf kan voortzetten. Ik zou haar zeker aanbevelen als je ook behoefte hebt aan meer overzicht en structuur.
Rosanne Lieffering - de Man

Den Haag

Vul dit formulier in en ik neem contact op

Aangesloten bij:

SoClever opbershop
Logo NBPO