Flowganizing

 

Ondernemen met een structuur en flow die bij jouw energielevels, leefstijl en dromen passen.

Klinkt dit als jouw droom? Dan begeleid ik jou graag in het optimaal benutten van je energie, doelen stellen die haalbaar zijn, een structuur die bij jou past en het op timaal inzetten van je talenten.

Zelf ben ik sinds enkele jaren zelfstandig ondernemer en doordat ik dit op mijn voorwaarden doe, heb ik succes. Ik heb voldoende inkomen, voldoende vrije tijd  én voeg waarde toe voor mijn klanten. Oja, en ik houd mijn socials NIET bij.

“Flowganizing: time-management op jouw voorwaarden”

Balans, Structuur & Energie

Jij bepaalt

Flowganizing staat voor ontspanning, maar ook voor het verwoorden en behalen van jouw doelen en voor ondernemen volgens een structuur die bij jou past. Je kunt hier op verschillende manieren mee aan de slag.

Selfcare-kalender

De selfcarekalender is gratis. Jij die jezelf altijd op de laatste plaats zet, waardoor je in de knoei komt met je eigen agenda. Als anderen alles aan je mogen vragen en je te weinig nee zegt. Vul het formulier in onderaan de pagina en ik stuur hem je toe.

Flowganizing-call

Een online call waarbij je me 60 minuten lang ALLES vragen over Flowganizing en de bijbehorende thema’s. We kijken samen naar jouw talenten en knelpunten. Naar je weekindeling en je behoeftes. Waar kun je kleine verbeteringen toepassen met een groot resultaat. Impact maken dus.

Investering: 65,-

Eén op één

Ben je er helemaal klaar voor om jouw business in te richten op jouw voorwaarden? Dan kies je voor het één op één Flowganizing traject, waarbij ik je echt op alle facetten persoonlijk ga stimuleren en begeleiden jouw leven en business vorm te geven zoals jij dat wilt. Vanaf zes weken tot een half jaar. Met maandelijkse face-to-face afspraken, wekelijkse online calls. Meer informatie? Vul het formulier in onderaan deze pagina.

Over mij

Ik ben Mandy van Rijthoven, 37 jaar, geboren en getogen in Breda en sinds 2013 woonachtig in het mooie Princenhage.

Ik was tot een paar jaar geleden een echte perfectionist. Alles moest goed en wel meteen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Structuur en plannen is altijd al mijn ding geweest. Tot mijn moeder overleed, mijn baan niet meer genoeg voldoening gaf en de balans de verkeerde kant uit schoot…

En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik ontzettend veel geleerd.

Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken.

Dit maakt dan ook dat ik hiervan mijn kracht heb gemaakt en mijn eigen bedrijf ben gestart.

Ik ben Mrs. Organizing en ik gun jou succes op je eigen voorwaarden. 

Heb je vragen?

Je mag me altijd bellen. Neem ik niet op? Spreek dan mijn voicemail in en ik bel je terug. Natuurlijk mag je me ook mailen óf je vult dit contactformulier in. Je gegevens zijn veilig bij mij en ik beloof dat ik ze niet voor reclamedoeleinden gebruik.

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Contact Flowganizing