Selecteer een pagina

Flowganizing

 

Ondernemen met een structuur en flow die bij jouw energielevels, leven en wensen passen.

Daarom begeleid ik jou graag in het optimaal benutten van je energie, doelen stellen die haalbaar zijn, een structuur die bij jou past en het inzetten van je talenten. 

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen bied ik verschillende opties aan, waarvan de helft gratis is. Geen smoesjes meer dus!

“Flowganizing: omdat iedere vrouwelijke ondernemer succesvol mag zijn op haar eigen voorwaarden.”

Balans, Structuur & Energie

Jij bepaalt jouw flow

Flowganizing staat voor ontspanning, maar ook voor het verwoorden en behalen van jouw doelen en voor ondernemen volgens een structuur die bij jou past. Je kunt hier op verschillende manieren mee aan de slag.

Selfcare-kalender

De selfcarekalender is een gratis download voor jou. Jij die jezelf altijd op de laatste plaats zet, waardoor je in de knoei komt met je eigen agenda. Als anderen alles aan je mogen vragen en je te weinig nee zegt. Start dus vandaag nog met het kiezen voor jezelf en download die kalender!

Ja! Dat wil ik!

Flowganizing-call

Een gratis call waarbij je me 30 minuten lang ALLES vragen over Flowganizing en de bijbehorende thema’s. We kijken samen naar jouw talenten en knelpunten. Naar je weekindeling en je behoeftes. Waar kun je kleine verbeteringen toepassen met een groot resultaat. Impact maken dus.

Plan direct in

Online cursus Flowganizing

Hoe zou het zijn als je zonder schuldgevoel voor jezelf kon kiezen?

Met deze Online Cursus Flowganizing ga jij dat leren! Jouw flow herkennen én erkennen, waardoor écht gaat ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Volledig vormgegeven vanuit je eigen energiebalans en je authentieke talentenpakket (je superpower).

Meer informatie

Eén op één

Ben je er helemaal klaar voor om jouw business in te richten op jouw voorwaarden? Dan kies je voor het één op één Flowganizing traject, waarbij ik je echt op alle facetten persoonlijk ga stimuleren en begeleiden jouw leven en business vorm te geven zoals jij dat wilt. Zes weken of een half jaar. Met maandelijkse face-to-face afspraken, wekelijkse online calls. Ik word jouw persoonlijke cheerleader!

Meer informatie

Over mij

Dit ben ik!
Mandy Schoonebeek – van Rijthoven,
oftewel: Mrs. Organizing.

Ik had altijd het gevoel perfect te moeten zijn, te moeten voldoen aan andermans verwachtingen en mezelf daarbij volledig weg te cijferen. De lat lag ergens in het heelal en ik moest en zou altijd de beste zijn. Alleen dan was ik de moeite waard en was ik gelukkig, dacht ik. En toen was hij daar: de onvermijdelijke burn-out. Van deze burn-out, maar juist ook van het herstel, heb ik zóveel geleerd. Er is rust, ruimte voor ontspanning en tijd voor die dingen die me écht gelukkig maken. Ruimte voor een succesvol eigen bedrijf, waarin ik als Business Coach al deze kennis en ervaringen mag delen met andere stoere vrouwen!

Ga je ook mee in de flow?

Heb je vragen?

Je mag me altijd bellen. Neem ik niet op? Spreek dan mijn voicemail in en ik bel je terug. Natuurlijk mag je me ook mailen óf je vult dit contactformulier in. Je gegevens zijn veilig bij mij en ik beloof dat ik ze niet voor reclamedoeleinden gebruik.

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Contact Flowganizing